Футболната легенда Христо Стоичков е един от новите посланици на ...

Футболната легенда Христо Стоичков е един от новите посланици на

Христо Стоичков рекламира българското море пред румънците

Футболната легенда Христо Стоичков е един от новите посланици на туристическа дестинация България. Легендата от САЩ’ 94 снима видео послание за румънско лайфстайл предаване в една от огромните малките екрани, като част от акцията за разпространение на страната ни.

Във видеото Христо Стоичков се обръща с покана към румънските туристи за посещаване на страната през идния летен сезон. “Знаете какъв брой сме гостоприемни, постоянно сте добре пристигнали в България. Бил съм доста пъти в Румъния и знам по какъв начин ме посрещате, по тази причина тази година ви чакаме на нашето Черноморие%, споделя Стоичков.



Освен на летните курорти Стоичков подчертава на разнообразните туристически артикули, от които може да се възползват българските и непознати посетители – спа и балнео процедури, гурме и винен туризъм. Легендата обръща внимание и на зимните благоприятни условия за отмора в курортите ни.

“България е желана дестинация както от мен, по този начин и от милиони туристи от целия свят. Очакваме ви”, споделя още футболната легенда.

Целта на акцията е да ускори и поддържа видимостта и наличието на България на най-важните целеви пазари, генериращи туристи. Личността на Христо Стоичков е от международна големина и носи по този начин търсената добавена стойност към провежданите от Министерство на туризма рекламни интензивности, показват от Министерство на туризма. Оттам прецизират, че видеото е снимано безплатно.

Министерството ще продължи да си сътрудничи с изявени и потвърдени българи, които популяризират страната ни по света във всички сфери на публичния живот – просвета, просвета, изкуство, спорт, нововъведения, с цел да допринесат за позитивния имидж на България като сигурна и богата на преживявания дестинация.

Източник: mediapool.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg