Футболната кариера на Юсейн Болт явно тепърва започва, а съвсем

...
Футболната кариера на Юсейн Болт явно тепърва започва, а съвсем
Коментари Харесай

Болт ще изпълни мечтата си да играе на Олд Трафорд

Футболната кариера на Юсейн Болт очевидно занапред стартира, а напълно скоро ямаецът ще извърши фантазията си да играе на "Олд Трафорд ".

Днес стана ясно, че Болт ще играе за южноафриканския Мамелоди Съндаунс, само че също така ще показва опциите си и в "Театъра на фантазиите ".

Вече се знае: Болт ще рита за някогашен отбор на Стоичков!

Осемкратният златен медалист от Олимпийски игри ще бъде капитан на тима на звездите и футболистите за обичайния благотворителен мач Soccer Aid на 10 юни.

"Моята фантазия е да бъде професионален футболист. Да играя против някои от най-големите футболни митове ще е удивително ", показа спринтьорът. Роби Уилямс пък ще бъде капитан на Англия за мача на Уницеф.

"Роби и неговият британски тим най-добре да внимават, защото няма да ги щадя ", съобщи Юсейн, допълвайки, че е подготвил "специално отпразнуване ", в случай че неговият тим победи.

"Винаги съм казвал, че желая да се оправя в по-отборен спорт, тъй като на пистата е самостоятелно. "

Събитието се организира от 2006-а година насам и досега е събрали 24 милиона паунда за нужните на деца. В мача през годините са взели участие футболисти като Диего Марадона, Алън Шиърър и Роналдиньо, както и Димитър Бербатов през 2017-а. Уил Феръл, Гордън Рамзи и Крейг Дейвис пък са част от звездите, взели присъединяване.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР