Футболната федерация на Северна Македония незаконно изхвърли отбора на фондация

...
Футболната федерация на Северна Македония незаконно изхвърли отбора на фондация
Коментари Харесай

Скандал: Футболната федерация на РСМ изхвърли български отбор

Футболната федерация на Северна Македония нелегално изхвърли тима на фондация " Македония " Спартмани от село Градско Балдовци (до Струмица) от 3-та лига " Изток " на Северна Македония. За това заяви ръководителят на фондацията Виктор Стоянов.



Отборът се приготвяше за новия сезон, заплати таксата си присъединяване от 1000 евро и ден преди жребия за мачовете от новия сезон от футболната федерация дойде известие, че тимът в изваден от лигата, защото бил изнемощял предния сезон, завършвайки на 9-то място от 12 тима.

" Това не дава отговор на истината, защото в 3-та лига " Изток " няма отпадащи тимове, тъй като няма 4-та лига. Таксата за присъединяване от 1000 евро бе върната на тима. Истинската причина да бъде изхвърлен тимът ни е, тъй като е благосъстоятелност на фондация " Македония " и е представител на българите в страната. Скопие не желае българите в страната да имат футболен тим, който да ги съставлява и да показва културата им, даже и да е в 3-та лига, както нашия.
Оттук насетне ще търсим да закупим тим, който към този момент се състезава в 3-та или 2-ра футболна лига на страната, сигурни сме, че искащи тимове ще има, тъй като множеството от тях имат солидни финансови компликации. Сигурни сме и че Футболната федерация на страната ще ни прави проблеми и отсега нататък, като няма да бъда изумен, в случай че изхвърли и идващия тим, който вземем ", разяснява Стоянов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР