Футболната асоциация, ръководството на Премиър лийг и Английската футболна лига

...
Футболната асоциация, ръководството на Премиър лийг и Английската футболна лига
Коментари Харесай

Продължават преговорите за дати на трансферния прозорец в Англия

Футболната асоциация, управлението на Премиър лийг и Английската футболна лига (отборите от Чемпиъншип, Лига 1 и Лига 2) не престават да договарят за датите на трансферния прозорец в страната.

Трансферната система на ФИФА към този момент разгласи дати сред 9 юни и 31 август, в които тимовете на Острова ще могат да картотекират нови футболисти, само че от ФА не престават договарянията с представители на двете елементи от “тялото” на британския футбол. Очакванията са прозореца да остане отворен и след началото на сезона във Висшата лига, както бе години наред, преди през септември 2017-а, когато бе взето решението за неговото затваряне преди формалното начало на акцията.

То бе приведено в деяние през лятото на 2018-а, само че се оказа в ущърб на тимовете от Албиона, които през февруари предходната година се отхвърлиха от него и клубовете гласоподаваха да се върнат към системата, в която трансферният прозорец ще затвори в общ ден за всички огромни шампионати в Европа. Очаква се в околните дни двете страни да вземат публично решение, което да бъде оповестено.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР