Футболната асоциация на Англия ще разследва мениджъра на Манчестър Юнайтед

...
Футболната асоциация на Англия ще разследва мениджъра на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Няма спокойствие за Моуриньо - ФА започва разследване срещу него

Футболната асоциация на Англия ще проверява мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо поради дейностите му по време на дуела с Нюкасъл, в който " алените дяволи " стигнаха до поврат и по неволя с 3:2, макар че изоставаха с два гола. Камерите уловиха ругатните на Специалния, които бяха изречени на португалски след последния съдийски сигнал на " Олд Трафорд ", адресирани явно към неговите критици.

Освен цветущата хула (б.ред точният израз на португалски е fodas filhos de puta), Моуриньо направи и един жест с дребния си пръст, който медиите на Острова откриха, че демонстрира за трети път. Веднага започнаха тълкования какво тъкмо значи този жест, като съгласно някои португалецът визирал размера на мъжкото достолепие на критиците си, до момента в който съгласно други това просто значи, че тези, които го атакуват, са дребни хора. Самият Моуриньо бе помолен да разтълкува жеста си, само че той отговори сбито: " Това е пръст. Пръст, който е по-малък от останалите. "

Точно преди дуела с Нюкасъл се появиха информации, че Моуриньо може да бъде уволнен след края на тази среща. Заедно с това някогашните играчи на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс и Рио Фърдинанд също не пестят рецензии към мениджъра в последните седмици, което раздразни още повече Специалния.

Много е евентуално, в случай че бъде приет за отговорен, Моуриньо да бъде осъден да не води тима си от скамейката, както и да получи солена санкция.

В идващия кръг, който е след паузата за националните тимове, Манчестър Юнайтед гостува на някогашния клуб на Моуриньо Челси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР