Футболната асоциация и Nike настояха, че няма планове за изтегляне

...
Футболната асоциация и Nike настояха, че няма планове за изтегляне
Коментари Харесай

Екипировка на Англия: Футболната асоциация на Англия отговаря на призивите да се откаже от фланелката заради спорна промяна, която почита героите от 1966 г.

Футболната асоциация и Nike настояха, че няма проекти за евакуиране на новата екипировка на Англия макар някои реакции в обществените медии.

Новата домашна лента на Трите лъва провокира отвращение онлайн, откакто беше подчертана „ закачлива актуализация “ на кръста на Свети Георги на задната яка на екипа, като аленият кръст беше сменен с подобен, носещ цветовете на тъмносиньо, ярко синьо и лилаво.

Някои почитатели на Англия или сложиха под подозрение, или не одобриха смяната и се обърнаха към обществените медии, с цел да стачкуват против решението. Няколко високопоставени фигури, в това число Джейсън Манфорд, също сложиха под въпрос спорното решение.

Въпреки това, сега няма проекти за смяна на дизайна, като ФА „ стои зад “ решението за смяна на цветовете на кръста.

Докато смяната беше сложена под подозрение от почитателите, ФА акцентира, че променените цветове работят като намек към „ класическия цветови режим “ на подготвителната екипировка, носена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР