Футболната 2017/2018 гoдина за девойките стартира този петък. Турнирите организирани

...
Футболната 2017/2018 гoдина за девойките стартира този петък. Турнирите организирани
Коментари Харесай

Футболният сезон за девойките на Атлетико започва с два турнира

Футболната 2017/2018 гoдина за девойките започва този петък. Турнирите проведени от БФС по стратегия за развиване на женския футбол започват с два шампионата до 12 година и един шампионат до 17 година
"Атлетико " /Монтана/ за втора поредна година ще бъде участник с обединения до 15 и до 17 години. Първия шампионат в област Монтана ще е на 8 октомври и ще е за девойки до 15 година В него сили ще мерят "Атлетико " /Монтана/, "Гунди " /Плевен/, ДФК "Видин " и "Поломие " /Лом/.
На 14 октомври пък на терен за първия шампионат от сезона ще излезе тимът девойки до 17 година Там девойките ще премерят сили с тимовете на "Монтана " и ДФК "Видин ", а дебют в тази възраст ще направи "Дунав 2016 " /Селановци/. Момичетата на "Атлетико " досега са имали единствено 2 загуби в Турнирите в региона за тази възраст. Миналата година съперник им беше единствено ДФК "Видин " от който загуби единствено в 2 от 4 шампионата с минимална голова разлика. През миналия сезон двата тима играеха северозападно дерби и бяха водачи във възрастта. Тази година с изключение на северозападно дерби ще има и градско дерби, защото както бе оповестено още пролетта "Атлетико " съставлява към този момент град Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР