Футболна звезда трябва да влезе в затвора за 6 месеца!

...
Футболна звезда трябва да влезе в затвора за 6 месеца!
Коментари Харесай

"Рецидивистът" Ернандес се яви в съда

Футболна звезда би трябвало да влезе в пандиза за 6 месеца! Играчът на " Байерн " Мюнхен и френския народен тим Люка Ернандес се яви в съда в Мадрид по дело за домашно принуждение против своята другарка.

Ернандес апелира пред по-висока инстанция, само че в случай че съвещанието не бъде планувано до 10 дни, той ще би трябвало да влезе зад решетките и да чака ново правосъдно решение.

Делото е поради принуждение, упражнено върху 34-годишната Амелия - дамата, с която футболистът живее и сега. Двамата имат 3-годишен наследник. Нейното недоволство е от 2017 година, само че след това двамата се сдобряват и даже се женят. Ернандес обаче е задържан на връщане от медения месец поради нарушена ограничаваща заповед да не се приближава на по-малко от 100 м от жертвата. Не оказва помощ и фактът, че Амелия снема обвиняванията против своя обичан.

Французинът е титуляр в състава на " Байерн ", който в сряда има мач в Лисабон против " Бенфика " от Шампионската лига. Двубоя ще ви покажем директно по RING от 22:00 ч. с коментара на Георги Попвасилев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР