Футболистката и телевизионен коментатор Надя Надим разкри, че е напуснала

...
Футболистката и телевизионен коментатор Надя Надим разкри, че е напуснала
Коментари Харесай

Футболистка научила ужасна новина по време на мача Дания - Тунис

Футболистката и ефирен коментатор Надя Надим разкри, че е напуснала директно предаване във вторник откакто научила за гибелта на майка си, която била блъсната от камион и убита, написа организация ДПА.

Надим, която е някогашна състезателка на Манчестър Сити и сегашен коментатор за английската телевизия ITV, бе ангажирана с излъчването на мача сред Дания и Тунис от Световното състезание в Катар.

34-годишната датска националка отсъстваше от заключителното студио след края на дуела, сътрудника й Марк Пугач изясни, че тя е трябвало да си тръгне по-рано.

Надя Надим разкри през днешния ден трагичната вест в профила си в обществената мрега Туитър. „ Във вторник моята майка бе убита от камион. Прибирала се е у дома от фитнеса. Думите не могат да изразят по какъв начин се усещам. Загубих най-важния човек в живота си и се случи толкоз ненадейно и ненадейно. Тя бе единствено на 57. Тя беше същински войник. Не ми даде живот единствено един път, а два пъти. Всичко, което съм, е поради не “, написа Надим.

„ Загубих моят дом и знам, че към този момент нищо няма да бъде същото. Животът е непочтен и не разбирам за какво нея, и за какво по този метод. Обичам те и ще се забележим още веднъж “, приключва Надя Надим.

Говорител на телевизионния колос ITV разяснява: „ Всички в ITV, всички, които работят дружно с Надя в Катар, както и в цялата компания, са надълбоко шокирани и натъжени от тази трагична вест. Предложихме на Надя нашата поддръжка, а мислите ни са с нея и околните й в този необикновено сложен миг. “

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР