Футболистите в Русия студуват по стадионите в разгара на шампионата

...
Футболистите в Русия студуват по стадионите в разгара на шампионата
Коментари Харесай

Благо се лекува в Дубай

Футболистите в Русия студуват по стадионите в разгара на шампионата в локалната Висша лига. Но не и Благой Георгиев. Той лекува контузия на топло в Дубай.

Халфът на Оренбург получи травма в коляното доскоро повече от месец и беше опериран. Благо ще е отвън терените до края на годината. Веднага откакто хвърли патериците, Джизъса отпътува за обичаната си дестинация за отмора. Той заведе брачната половинка си Есмер в Дубай на предколедна почивка. Компания им прави още една двойка.

Веселата група обичайно се настани в тузарски комплекс на самия бряг. Той е построен в един от заливите на изкуствено издигнатия палмов остров Джумейра. Хотелът е цялостен с всички екстри, които може да изиска човек. Най-евтината стая в този интервал на годината е 1000 $ на вечер.

A post shared by EG (@esmerikgeorgieva) on Nov 26, 2017 at 4:45pm PST

Благо не стопира да глези половинката си, която този път може да разпусне на макс. Причината е, че синът им Елай е оставен вкъщи в Русия. Все отново родителите му обиколиха скъпарските магазини в емирството, с цел да му купят дарове.

Дубай към този момент е като втори дом за някогашния ни национал. Той употребява всеки вероятен миг, с цел да отскочи до такава степен. Почиваше край Персийския залив още до момента в който беше дружно в някогашната си половинка Христина Витанова. Откакто е с Есмер, Георгиев отскача до обичаната си дестинация най-малко два пъти в годината, което докара до клюки, че имат проекти да се снабдят с апартамент.

A post shared by EG (@esmerikgeorgieva) on Dec 6, 2017 at 2:45pm PST

Двамата бяха там и през лятото. Тогава те използваха престоя си, с цел да възобновят брачните си клетви. Благо и брачната половинка му даже се снабдиха с нови халки. Масивните бижута замениха пръстените, които влюбените си размениха на сватбата през 2015 година.

A post shared by EG (@esmerikgeorgieva) on Nov 30, 2017 at 9:33pm PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР