Футболистите на Валенсия подкрепиха бившия си треньор Марселиньо. 54-годишният испанец

...
Футболистите на Валенсия подкрепиха бившия си треньор Марселиньо. 54-годишният испанец
Коментари Харесай

Футболиститe на Валенсия бойкотират пресконференция заради уволнението на Марселиньо

Футболистите на Валенсия поддържаха някогашния си треньор Марселиньо. 54-годишният испанец беше уволнен вследствие на спор със притежателя на клуба Питър Лим, който продължи няколко седмици.

Според " Марка " в символ на митинг никой от играчите на Валенсия не се е явил на конференцията преди мача от Шампионската лига с Челси.

Валенсия се раздели с Марселиньо Гарсия Торал на 11 септември, единствено три кръга след началото на сезона в Ла Лига. За негов правоприемник бе определен Алберт Селадес, някогашен състезател на Реал Мадрид и Барселона. След освобождението му 54-годишният експерт хвърли бомбата, като съобщи, че една от аргументите за уволнението му е спечелването на Купата на Краля от тима през предишния сезон.

“Получихме известия от избрани хора, че би трябвало да загубим Купата и сякаш да се съсредоточим върху мачовете от шампионата на Испания. Но не можах да жертвам купата, тъй като почитателите, играчите и треньорите в действителност желаеха този трофей. Кой би могъл да си намерения, че успеха ни в последна сметка ще докара до моето уволняване? Моля, обърнете внимание: не получихме приветствие от управлението на Валенсия след спечелването на Купата на Краля. Класирахме се за групите на Шампионска лига! Можете ли да си визиите моята изненада?! ", съобщи Марселиньо в изявление за " ESPN ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР