Футболистите на ЦСКА застанаха зад вратаря Витаутас Черниаускас, който сбърка

...
Футболистите на ЦСКА застанаха зад вратаря Витаутас Черниаускас, който сбърка
Коментари Харесай

Футболистите на ЦСКА защитиха Черниаускас

 Красиви и куриозни голове белязаха успеха на ЦСКА над Черно море (видео)
Футболистите на ЦСКА застанаха зад вратаря Витаутас Черниаускас, който сбърка съдбовно при изравнителното попадение за Черно море в дербито от осмия кръг на Първа лига.

Стражът се опита да избие една върната топка, само че вместо това я прати в мрежата си. Все отново ЦСКА съумя да завоюва с 3:1 след два гола шедьоври на Кирил Десподов и Рубен Пинто.

Защитникът Божидар Чорбаджийски не придаде огромно значение на нелепата неточност на стража, който още на терена беше подсилен от своите съотборници.

" Нормална обстановка, неточност като неточност. Колко пъти съм бъркал и аз, и други съотборници? Нормално, това е спорт. Съперникът беше доста добър, нищо ненадейно, Черно море ни дадоха отпор. Може би нямаше по какъв начин да допуснем гол, откакто вкарахме в първата минута, само че може би те натрупаха повече самочувствие с това си попадение. Оттам нататък вкарахме два хубави гола, успокоихме се и си взехме мача у дома.

Черниаускас е необикновен експерт, нямало е потребност да го успокояваме. Разбира се, че го окуражихме още на терена, когато стана тази обстановка, само че не сме го коментирали след това в съблекалнята - говорехме си на почивката да вкараме трети гол, с цел да стане мачът подобен, че да е въпросът единствено с какъв брой гола ще си тръгне Черно море.

Ще починем два дни и тогава ще мислим за Валери Божинов ", разяснява Чорбаджийски, визирайки новото звездно попълнение на Ботев (Враца).
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР