Футболистите на ЦСКА стартираха подготовка за пролетния полусезон с медицински

...
Футболистите на ЦСКА стартираха подготовка за пролетния полусезон с медицински
Коментари Харесай

ЦСКА стартира подготовка, Стойчо Младенов чака много по-успешна година

Футболистите на ЦСКА стартираха подготовка за пролетния полусезон с медицински прегледи на клубната база в Панчарево, оповестиха " алените ". Днес на кардиограма и велосипед се явиха българските играчи в тима, както и капитанът Юрген Матай, Мено Кох и Бисмарк Чарлс.

Втората група футболисти, които ще преминат проучвания, ще се причисли към съотборниците си на следващия ден, 6 януари. След края на прегледите играчите и треньорското управление ще се насочат турския курорт Алания, където отборът ще бъде на лагер.

На старта на подготовката треньорът Стойчо Младенов употребява опцията да честити Новата година на ръководителите, чиновниците и футболистите на ЦСКА, както и на всички последователи на 31-кратните първенци.
 Крах за напусналите „ Армията “
Крах за напусналите „ Армията “

2022 година настъпи, трансферният прозорец публично отвори, а част от клубовете към този момент направиха първите си покупко-продажби

" Искам да пожелая на първо място здраве на всички, дано 2022 година бъде доста по-успешна за всички нас - и в персонален, и в професионален проект, разяснява Екзекутора на Ливърпул. - Надявам се, че всички футболисти ще се върнат здрави от ваканцията и ще могат да започват пълноценно подготвителния развой още от първия ден. Мено Кох към този момент е изцяло възобновен и започва подготовката наедно с всички останали. "

" На лагера в Турция чакам да подготвим футболистите по най-хубавия метод, с цел да стартираме пролетния дял от шампионата с победа против Локомотив (София). Надявам се тези ротации, които правихме през есенния полусезон, да бъдат доста по-успешни напролет. Всеки футболист ще получи своя късмет и имам вяра, че всеки ще се възползва от него. Трябва да извлечем оптималната употребява от идните контроли против противниците по време на лагера ", добави треньорът на ЦСКА.

" Армейците " потеглят към Терминал 2 на Летище София в 19:20 ч. в четвъртък, като преди полета за Турция Стойчо Младенов ще бъде разполагаем на медиите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР