Футболистите на ЦСКА-София ще бъдат стимулирани с изключително солиден финансов

...
Футболистите на ЦСКА-София ще бъдат стимулирани с изключително солиден финансов
Коментари Харесай

Огромен финансов бонус чака червените при титла

Футболистите на ЦСКА-София ще бъдат подтиквани с извънредно стабилен финансов бонус при завоюване на шампионската купа през този сезон. " Червените " изостават с 6 точки от Лудогорец след есенния дял от шампионата, само че са решени да детронират разградчани и да запазят върха си от 9 следващи трофеи, който сега поделят с " орлите ".

Финансовият тласък при купа ще бъде сходен на този, който играчите си заработиха за влизането си в груповата фаза на Лига Европа. Елиминирането на Базел в плейофите донесе на ЦСКА-София 2 920 000 евро, а с това и колосални награди за възпитаниците на тогавшния ментор Стамен Белчев.
Общо от наградния фонд на УЕФА, въз основата на цялостното си присъединяване този сезон, ЦСКА-София си проработи над 9 млн. лв., а настрана генерира към 1,5 млн. лв. доходи от спонсори, тв права и други приходи около сполучливия си ход в конкуренцията. Именно част от заработените пари от Лига Европа ще покрият и повишените тласъци при продобиване на купата и детрониране на Лудогорец.

На " Армията " възнамеряват да привлекат най-малко 3 нови попълнения през зимата, като единият от тях сигурно ще бъде централен нападател.

" Тема Спорт " Снимки: Sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР