Футболистите на ЦСКА София се прибраха в България след подготвителния

...
Футболистите на ЦСКА София се прибраха в България след подготвителния
Коментари Харесай

Саша Илич: Готови сме

Футболистите на ЦСКА София се прибраха в България след подготвителния си лагер в Австрия, а старши треньорът Саша Илич съобщи, че е най-доволен от обстоятелството, че в състава няма контузени играчи.

„ Най-важното е, че нямаме контузени. Мисля, че работихме сносно на подготовката. Имахме четири много положителни мача. Сега след няколко дни ни чакат мачове за точки “, разяснява Илич на летище " София ".

„ Готови сме за новия сезон, да. Имахме единствено 9-10 дни отмора, което е в действителност малко, а имахме и много играчи, които бяха с националните си тимове и закъсняха за лагера. Все отново най-важното е, че нямаме контузени “, повтори сръбският експерт.

Попитан за информациите, че клубът демонстрира интерес към Никола Илиев, той отговори с думите: „ Всеки класен футболист, изключително млад български състезател, е добре пристигнал в ЦСКА. “

„ Илиан Антонов както и останалите млади играчи работиха чудесно и съм удовлетворен от показаното на подготовката. Със сигурност в бъдеще ще бъдат в състава “, добави Саша Илич.

За идните мачове с румънския Сепси във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, треньорът сподели:

„ Изключително сериозен тим. Но би трябвало да вървим крачка по крачка. Амбициите ни са, в случай че можем да продължим в идващия кръг. “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР