Футболистите на ЦСКА ще играят за сериозни премии в дербито

...
Футболистите на ЦСКА ще играят за сериозни премии в дербито
Коментари Харесай

ЦСКА скача за двойна премия срещу Левски

Футболистите на ЦСКА ще играят за съществени награди в дербито с Левски. Мачът е на националния стадион в понеделник 17:30 часа. Собствениците на клуба са решили финансовият тласък за отбора на Саша Илич да е двойно по-голям.

Новината към този момент е била обявена на сръбския треньор, който е сюрпризирал прелестно играчите преди една от последните тренировки.

Наскоро „ алените “ бяха зарадвани съществено от финансово естество. След интернационалната пауза те получиха бонуси за четири от пролетните си срещи в шампионата. Интересното е, че възнаграждението за успеха с 1:0 над ЦСКА 1948 е било повишено. Лидерът в efbet Лига влиза в борбата с четвъртия Левски с 19 точки задатък. Двубоят е от изключителна значимост за ЦСКА, който ще опита да резервира преднината си пред Лудогорец на върха на 4 точки.

Софиянецът Никола Попов бе назначен за шести път да свири ЦСКА - Левски, като с него " алените " имат леко предимство с 3:2 извоювани дуела.

Със сигурност обаче с негово предопределение е обвързвана най-голямата наслада на " сините " почитатели през последните години, тъй като той управлява последния край за Купата сред двата отбора. Левски го завоюва 1:0 с гол на Илиян Стефанов, въпреки че в една обстановка нападателят на ЦСКА Кайседо удари с лакът в лицето бранителя Ван дер Каап, а не получи даже жълт картон.

Преди този дуел " алените " записаха три следващи победи при Попов. На 18 декември 2020 година Али Coy вкара единственото попадение за 1:0 в 20-ата минута, а реакцията на Ники Михайлов при удара провокира доста смях в обществените мрежи, като някогашният защитник на Левски Илиян Стоянов прикани да пристигна кран, който да вдигне стража. Иначе Попов отсъди и дузпа, която бе изпълнена от Тиаго, само че избавена. " Сините " пък имаха искания за червен картон, поради опита на Амос Юга да души Ивайло Найденов, само че тогава националът на ЦАР получи жълт картон. Четвърт час преди края той въпреки всичко бе изпъден поради второ публично предизвестие.

Връщайки лентата обратно Попов свири и триумфа на " армейците " с 1:0 на 18 март 2018 година. Единственото попадение пристигна от Фернандо Каранга в 84-ата минута. Реферът управлява и погрома с 3:0 на 29 април 2017 година с попаденията на Арсенио, Десподов и Каранга.

Първото дерби на Попов пък приключва с победа на Левски - 2:1 на 4 март 2017 година. Арсенио открива за " армейците ", само че " сините " обръщат с голове на Прохазка и Яблонски.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР