Футболистите на Свиленград във втора поредна домакинска среща пропуснаха да

...
Футболистите на Свиленград във втора поредна домакинска среща пропуснаха да
Коментари Харесай

Иван Божидаров: Свиленград върви в правилната посока

Футболистите на Свиленград във втора поредна домакинска среща пропуснаха да запишат победа. След 2:2 вкъщи с Гигант (Съединение), в този момент възпитаниците на старши треньора Иван Божидаров записаха 0:0 против новака в групата Хасково, който има удобен точков актив и се трансформира в приятната изненада в шампионата.

Свиленград още веднъж сподели капацитет и добра игра, с която за следващ път даде да се разбере, че несправедливо е на нежеланото 17-о място във краткотрайното класиране.

“Отборът ни потегли мъчно в шампионата. Имахме две гостувания, от които взехме една точка. Поех тима в придвижване, като съм поел цялата отговорност, само че дръзвам да настоявам, че вървим в вярната посока. Имаме задоволително класа, само че все не ни доближава малко.

Хубавото е, че тимът основава куп положения, само че в уязвимост се трансформира това, че мъчно бележим. Смятам, че с доста работа резултатите ще дойдат.

Искам да подчертая, че този сезон групата е много мощна, равностойна и проблемите на тимовете идват от дефицит на хора, които да дават вариативност и конкуренция, за това не ни остава друго, с изключение на да работим още повече оттук насетне. За нас всеки мач е край. “, показа младият и упорит ментор на
Свиленград Иван Божидаров.

В идната си среща Свиленград ще гостува на Загорец в Нова Загора. Двубоят е на 27 октомври от 16:00 часа. Югоизточна Трета лига 11 кръг, събота 20 октомври  Свиленград 0:0краен резулат  Хасково 1957
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР