Футболистите на спечелиха с минималното 1:0 домакинската си среща с

...
Футболистите на спечелиха с минималното 1:0 домакинската си среща с
Коментари Харесай

Автогол донесе радост на Светкавица срещу Шумен 2007

Футболистите на завоюваха с минималното 1:0 домакинската си среща с. Двубоят бе част от 18-ия кръг на Североизточната Трета лига.

Срещите сред двата отбора постоянно минават много оспорвано и с непредвидим край. Така беше и през днешния ден в Търговище. Шуменци диктуваха играта и в двете елементи на мача, само че радостни в края на дуела бяха играчите от Търговище. В първата част двата отбора хвърлиха много старания, с цел да завладяват една от двете порти, само че многото пропуски на нападателите не разрешиха за смяна на резултата.

В 60-ата минута при една от следващите офанзиви на Светкавица (Търговище) след центриране топката рикошира в тялото на бранителя на шуменци Мартин Иванов и се озова в мрежата на гостите. Шумен не чака подобен процес на мача и гола във вратата им ги разстрои. Това личеше в идващите офанзиви към вратата на Тодор Тодоров – прибързани и неуверени.

Въпреки това обаче треньорът на гостите Александър Димов е удовлетворен от представянето на футболистите си: „ Доминирахме и в двете полувремена, само че футболът е такава игра, че е значим крайният резултат. Голът в нашата врата е безразсъден, след рикошет в тялото на Мартин Иванов в близко разстояние до вратата ни. Вратарят Иван Иванов нямаше по какъв начин да отреагира. Хубавото е това, че всички млади футболисти, на които гласувах доверие в мача, се показаха доста добре. Често надиграваха отбраната на Светкавица, само че неналичието им на опит даде резултат за нас. Жалко е, като загубиш дуел след автогол и доста добра игра на всичките ни футболисти “

В идващия кръг на 14-и март (неделя) от 15:00 часа Светкавица (Търговище) гостува на, а ден по-рано на 13-и март (събота) от 15:00 часа Шумен 2007 приема вкъщи Черноломец (Попово).

САЛИМ САЛИХ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР