Футболистите на Манчестър Сити искат да станат шампиони още в

...
Футболистите на Манчестър Сити искат да станат шампиони още в
Коментари Харесай

Де Бройне: Искаме титлата още срещу Юнайтед

Футболистите на Манчестър Сити желаят да станат първенци още в дербито с Манчестър Юнайтед, съобщи Кевин Де Бройне. Двата тима се изправят един против различен в събота вечерта, само че преди и след този дуел Сити ще играе и с Ливърпул в Шампионската лига.

" Искаме да се възползваме от опцията, която ни се отваря. През целия сезон се играе точно за сходни мачове. Ще бъде ужасно и нещо друго за всички нас. Ще бъде историческо ", съобщи белгиецът. " Колкото по-рано спечелим купата, толкоз по-добре, тъй като по-късно ще можем да се съсредоточим върху други мачове. Серията от дуели обаче не е по никакъв начин лесна, тъй като играем два пъти с Ливърпул и по един път с Юнайтед и Тотнъм. Впечатляващо, нали? ", добави той.

Сити има единствено една загуба през сезона и тя е против Ливърпул на " Анфилд ". Сега двата тима ще играят в Шампионската лига. " Това е Шампионска лига, това е четвъртфинал, това е всичко или нищо. Имаме два мача, тъй че се надявам да си свършим работата. В предишния мач с Ливърпул имаше десетина минути, в които загубихме надзор, само че другояче се справихме добре ", продължи белгийският национал. " В последна сметка мачът приключи 4:3. Случват се такива неща и ние се учим от тях. Сега знаем, че би трябвало да обърнем по-голямо внимание върху притежанието на топката и контрола над мача ", приключи Де Бройне.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР