Футболистите на Лудогорец“ заминаха за реванша от първия кръг на

...
Футболистите на Лудогорец“ заминаха за реванша от първия кръг на
Коментари Харесай

Лудогорец“ замина за Белфаст без Кешерю и Кампаняро

Футболистите на „ Лудогорец “ отпътуваха за реванша от първия кръг на Шампионската лига с чартър за Белфаст. Двубоят е на следващия ден от 22 часа българско време.

„ Орлите “ победиха със 7:0 „ Крусейдърс “ от Северна Ирландия и отиват за протоколен реванш. На самолета не се качиха Клаудиу Кешерю и Густаво Кампаняро.

Кешерю получи травма в първата среща и бе сменен наложително. Той има проблеми с дясното си коляно. При това състояние на върха на офанзивата ще излезе полякът Якуб Швиерчок, който в първия мач осъществя хеттрик. Мястото на Кампаняро пък ще бъде обещано на поливалентния Лукас Саша.

19 души е групата на „ Лудогорец “, която отпътува тази заран за Белфаст от Варна. Оакванията са дебют да направи новото попълнение на първенците Антон Недялков, който беше притеглен с трансфер от американския „ Далас “ ФК.

" Ние имаме една доста мощна група от футболисти. Всеки един е значим. Ще използваме тези, които са най-добре готови за идния мач. Всеки един тим, всеки един треньор, излизат в мачовете за победа. Ние не сме по-различни. Ако се представим добре, в случай че играем добре, успеха ще бъде по-близо до нас. Ние би трябвало да работим във всеки един мач да дадем най-вече от себе си “, съобщи на летището Пауло Аутори.

В идващия кръг разградчани ще срещнат спечелилия от мача сред „ Дюделанж “ (Люксембург) и „ Видеотон “ (Унгария), които приключиха 1:1 в първата среща.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР