Футболистите на Левски ще бъдат в лагерна обстановка до мача

...
Футболистите на Левски ще бъдат в лагерна обстановка до мача
Коментари Харесай

Левски стартира сезона директно от Правец

Футболистите на Левски ще бъдат в лагерна конюнктура до мача с ЦСКА 1948. „ Сините “ ще упражняват в Правец до петък, а срещата с „ алените “ е в събота на стадион „ Георги Аспарухов “.

Това излиза наяве от оповестената стратегия за седмицата, която демонстрира, че последната подготовка на Левски в Правец, ще се организира в петък от 18:45 часа.

На процедура отборът на Николай Костов ще е най-дълго в лагерна конюнктура. Повечето тимове, които бяха на подготовка в чужбина към този момент се завърнаха, а други също се готвят в домашна конюнктура.

Вчера Левски имаше почивен ден, а от през днешния ден „ сините “ възобновиха занимания. Утре Николай Костов ще организира две тренировки на своите момчета, а по-късно тимът влиза в цикъл от по едно занятие.

Двама от играчите пропуснаха контролата с АПОЕЛ Никозия, тъй като имаха леки контузии. Става дума за бранителите Петрис и Сундберг, които би трябвало да са на линия за срещата с ЦСКА 1948. Твърдо навън от първите два кръга е Цунами, който има наказване от насъбрани жълти картони.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР