Футболистите на Левски ще бъдат допълнително стимулирани за реванша с

...
Футболистите на Левски ще бъдат допълнително стимулирани за реванша с
Коментари Харесай

Премии по 20 000 лева на човек, ако Левски стори чудото във Франкфурт

Футболистите на Левски ще бъдат в допълнение подтиквани за реванша с Айнтрахт Франкфурт. Двубоят на " Дойче Банк Парк " е в четвъртък от 21:30 часа. " Сините " ще получат по 20 000 лв. на човек, в случай че съумеят да отстранят орлите и влязат в групите на Лигата на конференциите.

Това е било обявено на футболистите от управлението на клуба, а от " Герена " ще вземат и съществени приходи от достигането до плейофа и приходите от домакинските мачове, написа Тема спорт. " Сините " са на гребена на вълната и шефовете са решили да развържат кесиите, в случай че тимът направи мечтания пробив и влезе още веднъж в групи на евротурнир от сезон 2010/11. Бонусите ще бъдат взимани както от главните играчи, по този начин и от футболистите, които по-малко получаваха игрови минути и юношите.

Наред с приходите Левски отнесе и съществени санкции от присъединяване си в шампионата. До момента клубът бе глобен общо с 80 000 евро след дуелите със северномакедонския Шкупи.

От началото на юли, има нов финансов устав на " Герена " за този сезон. Относително ниските за равнището и претенциите на Левски заплати на футболистите ще бъдат обезщетени със солидни награди. Изплащането на финансовите тласъци ще бъде подписвано от изпълнителния шеф Даниел Боримиров след координиране със притежателя Наско Сираков.

Така стана и предходната пролет, когато сините победиха с Купата на България. Тогава с изключение на финансова премия от клуба левскарите изпълниха джобовете и след спомагателни награди от ПФЛ и спонсорите си.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР