Футболистите на Левски са си взели поука от миналогодишното отпадане

...
Футболистите на Левски са си взели поука от миналогодишното отпадане
Коментари Харесай

Андриан Краев: Взехме си поука от миналата година

Футболистите на Левски са си взели поука от миналогодишното отпадане от шампионата Лига на конференциите против малтийския Хамрун Спартанс, сигурен е един от капитаните на " сините " Андриан Краев. Утре вечер 26-кратните първенци на България започват евроучастието си против Шкупи в Република Северна Македония.

Левски изигра два публични мача от началото на сезона - загуба от ЦСКА 1948 с 1:2 и победа против Ботев Пловдив с 3:1.

" Настроението е доста положително след успеха над Ботев. Взехме си поука от предходната година. Тогава направихме неповторими мачове против ПАОК, само че отпаднахме от Хамрун. Тогава видяхме, че не можем да подценяваме никого, в това число и утрешния ни противник. Излизаме за добър резултат ", съобщи Краев на конференция в Скопие.

Халфът на Левски е безапелационен, че няма проблеми с Николай Костов, макар упреците на треньора " да си почисти главата ":

" Все още не съм се къпал през днешния ден, само че след тренировката ще го направя (смее се). Всичко е окей ".

Левски смени треньорите за новия сезон, само че от състава на " сините " отсъстват единствено двама титуляри. Филип Кръстев ще продължи кариерата си в американското състезание, а Ноа Сонко Сундберг приключи през днешния ден прехвърлянето си в Лудогорец.

" Рано е да се каже какъв брой по-различен е тимът. Има нови инструкции, ще играем по-различен футбол и се надявам това да бъде за добре ", сподели още Краев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР