Футболистите на Етър започнаха подготовка, като в първите два дни

...
Футболистите на Етър започнаха подготовка, като в първите два дни
Коментари Харесай

Новият вратар на Етър: Тук съм да помогна за влизането в елита

Футболистите на Етър започнаха подготовка, като в първите два дни минават медицински прегледи, а следобяд упражняват в Леденик. 
 Етър стартира подготовка, ще играе 7 контроли Етър стартира подготовка, ще играе 7 контроли
“Четири са новите попълнения, а други четирима напуснаха. Засега това са футболистите, с които разполагаме, и нови промени не се плануват ”, заяви старши треньорът Емануел Луканов. 

Нападателят Мартин Тошев ще се причисли към тима в понеделник. Новото попълнение на вратарския пост Християн Славков мина сполучливо медицинските проби и към този момент тренира пълноценно. Христин е роден на 26 февруари 2003 година в Пловдив. Висок е 190 см и тежи 87 кг. Той е със статут на преотстъпен в Етър от Ботев (Пд) до лятото и ще размени Станислав Нисторов, който отиде в дубъла на ЦСКА 1948. 

“Започнах в школата на “Марица ”, през 2015 година прекосих в Ботев, като през 2020 година за половин година бях в “Септември ” (София). Общо за първия и втория тим на “Ботев ” имам над 40 мача, като спечелихме бронзови медали за първи път от 27 години, тогава играх в този мач. Във втория тим имам 11 сухи мрежи – предишния сезон 8, а тази есен – три. От “Ботев ” ме попитаха по какъв начин бих приел да отида чартърен в Етър и незабавно откликнах с положителни страсти. Етър е обичаен огромен български клуб, Велико Търново е прекрасен град. Искам да оказа помощ на тима да влезе в елита. Познавам множеството футболисти, играли сме един против различен. Очаквам да влезем в Първа лига, мястото на Етър е там ”, съобщи Християн Славков минути, откакто облече виолетовия екип.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР