Футболистите на Доростол (Силистра) са новаци в Трета лига –

...
Футболистите на Доростол (Силистра) са новаци в Трета лига –
Коментари Харесай

Доростол с първа победа у дома

Футболистите на Доростол (Силистра) са новаци в Трета лига – Североизточна аматьорска група. В първите два мача отборът към момента беше едвам образуван и напълно закономерно загуби. В третия кръг, макар гостуването на мощния тим на Тополи 2010 (Тополи) на стадион " Луи Айер " силистренци се показаха почтено и завоюваха мача с 2:1. И трите гола в двете порти паднаха през първата част. В 16-та мин. Мелих Алим осъществя хубав гол във вратата на Еманоел Евстатиев и зарадва многочислените последователи от крайдунавския град. В 26-та мин. гостите изравниха. В 37-та мин. Илиян Илиев върна насладата на терена и по трибуните за 2:1, при който резултат двата тима се прибраха на почивката.

През втората част " доростолци " владееха играта и постоянно нападнаха вратата на гостите. Въпреки игровото си преимущество, гол обаче не падна и срещата приключи напълно закономерно с първата победа за Доростол (Силистра) в Трета лига – Североизточна аматьорска група.

В идващия кръг Доростол гостува на Лудогорец III (Разград), до момента в който Тополи 2010 одобряват вкъщи Устрем (Дончево).

Салим САЛИХ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР