Футболистите на Ботев (Нови пазар) победиха с 2:1 Тополи 2010

...
Футболистите на Ботев (Нови пазар) победиха с 2:1 Тополи 2010
Коментари Харесай

Ботев с първа победа делеч от дома

Футболистите на Ботев (Нови пазар) победиха с 2:1 Тополи 2010 в среща от ХIV-тия кръг на Североизточната Трета лига. Двубоят трябваше по стратегия да се играе в Нови пазар, само че семействата в мачовете сред двата тима са разменени поради възбрана за осъществяване на всички аматьорски спортни мероприятия в област Шумен за интервала 13-30 ноември 2020-а година, като част от ограничения за предварителна защита разпространяването на COVID-19 в региона.

В първата част на мача двата тима по този начин и не съумяха да завладяват една от двете порти. Двата отбора се прибраха на почивката при нулево тъждество.

Втората чест домакините започнаха по-уверено и в 55-ата минута се добраха до гол във вратата на гостите от Нови пазар. Микаел Асад от границите на наказателното поле простреля вратата на Добромир Дочков. Голът поуспокои домакините и подвигна на крайник гостите. В 68-ата минута те се добраха до равенството след попадение на Калоян Петров.

В 76-ата минута Митко Митков надбяга отбраната на Тополи 2010 и за повторно порази вратата на Пламен Роев. В оставащото време дава тима имаха преференциални за гол обстановки, само че по този начин и не се стигна до повече попадения.

За Ботев (Нови пазар) това е първа победа на непознат терен, а прибавените три точки в актива качиха отбора на 10-то място в класирането. В идващия финален за есенния дял кръг тимът от Нова пазар гостува на Лудогорец 3, до момента в който Тополи 2010 почива и няма да прибави нищо към актива си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР