Футболистите на Борусия Дортмунд бяха освиркани по време на Общото

...
Футболистите на Борусия Дортмунд бяха освиркани по време на Общото
Коментари Харесай

Феновете освиркаха играчите на Дортмунд по време на Общото събрание

Футболистите на Борусия Дортмунд бяха освиркани по време на Общото заседание на клуба през днешния ден. Част от играчите участваха на сбирката и бяха посрещнати както с ръкопляскания, по този начин и с обиди. Привържениците са разочаровани от слабите резултати на тима в Бундеслигата. В петък “жълто-черните” бяха на косъм да изгубят вкъщи от последния в класирането Падерборн 07 (3:3), а преди този момент бяха разрушени от Байерн Мюнхен.

Whistles for BVB‘s team at the members meeting. Via @fluestertweets pic.twitter.com/de2DdR6HlU
— German Football Daily (@GERFootDaily) November 24, 2019
Изпълнителният шеф - Ханс-Йоахим Ватцке признава за проблемите в играта, само че не приема неприятното поведение на част от ентусиастите.

“Всеки, който твърди, че е почитател на Борусия, само че в това време чества при головете на противника, няма място при нас и би трябвало да се маха”, съобщи босът.

След това той непосредствено се обърна към играчите:

“Ние сме Борусия Дортмунд, би трябвало да осъзнаете това. Стягайте се. Старайте се да показвате това, което се чака от футболист на клуба.”, сподели той.

Ватцке удостовери, че на този стадий Люсиен Фавър няма да бъде освобождаван от треньорския пост, само че бъдещето му зависи от идващите няколко мача, като шефът подчертава на идните през новата седмица конфликти с Барселона и Херта Берлин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР