Футболистите на Балкан постигнаха първа победа като домакин от началото

...
Футболистите на Балкан постигнаха първа победа като домакин от началото
Коментари Харесай

Защитник закопа Пирин , Балкан с първа победа през сезона

Футболистите на Балкан реализираха първа победа като хазаин от началото на шампионата на Югозападната Tрета лига. По-рано през днешния ден, в мач от шестия кръг на шампината, те завоюваха с 2:1 против Пирин (Разлог) и нанесоха първо проваляне на абсолютния водач досега, който имаше пет победи от пет мача. Това бе и второ следващо посещение за възпитаниците на Христо Джоджов. Срещата в Ботевград изгледа и шефът на Зоналния съвет на БФС София Валентин Чакъров.

Балкан откри резултата още в 5-ата минута, когато Ивайло Бояджиев се възползва от неточност в защитата на гостите и с диагонален удар откри резултата. Боян Стойнев се опита да лъже съперник в наказателното поле и грешката му бе осъдена с гол. Десет минути след началото на второто полувреме Пирин изравни посредством Цветан Варсанов.

След това попадение гостите потеглиха да търсят втори гол и натиснаха. Пет минути преди края на постоянното време шансът бе на страната на Балкан. При една добра офанзива на домакините Симон Николов подаде остро в наказателното поле и още веднъж Боян Стойнев заби неспасяемо топката в личната си врата.

След тази победа Балкан се изкачи с четири места по-нагоре - към този момент е 12-ти със 7 точки, колкото имат още Миньор (Перник) и Беласица (Петрич). От провалянето на Пирин се възползва Хебър (Пазарджик), който излезе отпред в класирането.

Снимки: Botevgrad.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР