Футболистите на Антонио Конте започнаха добре двубоя в първите минути,

...
Футболистите на Антонио Конте започнаха добре двубоя в първите минути,
Коментари Харесай

Хари Кейн донесе пълен обрат на Тотнъм в сблъсъка с Рейнджърс

Футболистите на Антонио Конте започнаха добре дуела в първите минути, само че с минаването на времето домакините поеха самодейността в свои ръце и сътвориха някои рискове пред Лорис. Те

Откриха резултата в 24-ата минута, когато отличен пробив на Матондо на дясното крило приключи с центриране и там Цолак от близко прати топката във вратата за 1:0. Това още веднъж засилва футболистите на “шпорите ”, които в границите на няколко минути първо пропуснаха чудесно състояние посредством Кейн, а малко по-късно и Кулушевски удари гредата. Ситуациите пред вратата на Рейнджърс продължиха да се редят до края на полувремето, само че топката по този начин и не навести мрежата на ветерана Алън Макгрегър.

Тотнъм изравни резултата пет минути след началото на второто полувреме след отлична независима акция на Хари Кейн, която приключи с отличен удар с десния крайник в противоположния ъгъл за 1:1. Капитанът на Англия направи цялостен поврат в 56-ата минута, когато още веднъж оплете топката в мрежата от границата на наказателното поле с прекрасен удар в левия ъгъл на Макгрегър за 2:1.

Играчите на Джовани ван Бронкхорст имаха добра опция да изравнят резултата в 80-ата минута, само че състезател в синьо стреля с глава едва единствено от няколко метра пред голлинията и появилия се като запаса Макгрегър избави.

Следващата контрола на Тотнъм е идната събота, когато те ще играят против Рома в Израел.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР