Футболистите използват краката си повече от всяка друга част на

...
Футболистите използват краката си повече от всяка друга част на
Коментари Харесай

Златнтие бутонки на българските футболисти

Футболистите употребяват краката си повече от всяка друга част на тялото, с цел да управляват топката. Така, че бутонките, които носят, са може би най-важната част от тяхната екипировка. В България, а и освен борбата е сред двата огромни спортни концерна, а в идващите редове ще се опитаме да надникнем в съблекалните на три от водещите тимове у нас - Левски, ЦСКА и Лудогорец - и ще забележим на какво залагат футболистите на "сини ", "червени " и "зелени ".

Грубите сметки сочат, че Найн има предимство по отношение на Адидас и е желан от близо 70% от родните футболисти

Но дано преминем поотделно през водчаите в класирането...

Да стартираме с Левски: Вратарят на "сините " Божидар Митрев да вземем за пример е безжалостен обожател на американската компания. Той залага на бутонки, които са желани от звезди като Лео Меси, Жерар Пике и Серхио Рамос, най-много поради тяхната издръжливост и комфорта, който оферират. Един от моделите, който е измежду любимците на Митрев е микс бутонка от желязо и пластмаса за по-голяма непоклатимост, което е търсеният резултат при вратарите. Имат положително сцепление с терена при внезапни завои, както и невероятна спирачна мощ.

Продължаваме да открехваме малката врата и по този начин стигаме до нападателя на отбора от "Георги Аспарухов " Жуниор Мапуку. Конгоанският футболист също залага на американския бранд, като избира най-леките бутонки от продуктовата гама. Те се открояват с това, че развиват голяма експедитивност. Проектирани са по този начин, че да покрият цялостния скоростен капацитет на играча. Пасват като втора кожа по крайници и лимитират всяко ненужно придвижване

Още по-любопитни обстоятелства откриваме и в тима на ЦСКА…

Звездата на "червените " Фернандо Каранга също е неприкрит почитател на амриканския прозводител. Той също избира най-леките бутонки от каталога на компанията, като водещият голмайстор в родното състезание разчита с изключение на на тяхната експедитивност, и на изключителната чувствителност, която имат. Тук можем да прибавим и други техни преимущества, осигуряващи нужната еластичност, поддръжка, вентилация и отбрана при всевъзможни промени на времето.

Още един любим на почитателите на "армейците " разчита на същия модел и това е Кирил Десподов.

Феновете на амриканския бранд са значително и в Лудогорец. Един от най-страстните колекционери е Козмин Моци. Любопитното при него е, че се снабдява с нов чифт преди съвсем всеки мач. Бранителят е тествал всички модели. Марселиньо залага на същия модел, с който ритат и Кристиано Роналдо, Еден Озар, Алексис Санчес и Рейм Стърлинг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР