Футболистите и треньорският щаб на Ботев (Пловдив) посетиха фотоизложбата, посветена

...
Футболистите и треньорският щаб на Ботев (Пловдив) посетиха фотоизложбата, посветена
Коментари Харесай

Отборът на Ботев посетиха фотоизложбата посветена на 110-годишнината на клуба

Футболистите и треньорският щаб на Ботев (Пловдив) посетиха фотоизложбата, отдадена на 110-годишнината от основаването на Клуба. Малко след 10:30ч., предвождани от старши треньора Азрудин Валентич, " жълто-черните " се потопиха в богатата история на пловдивския клуб.

Известният фотограф Минко Михайлов бе водещ на събитието. Кураторът на фотоизложбата придвижи " канарчетата " през най-емблематичните мачове в 110-годишната история на " жълто-черните ".

Посетител на фотоизложбата бе и именитият вратар на Ботев (Пловдив) Георги Найденов. Шампионът и притежател на Купата на страната организира диалог с сегашния треньор на вратарите Дилян Илиев.

На един от 110-те фрагмента бе и домакинът на " канарчетата " Георги Чакъров, който получи бурни овации за изявите си в мача с Фенербахче. Именно европейските срещи на " жълто-черните ", измежду които дуелите с Барселона, Байерн (Мюнхен) и Атлетико (Мадрид), провокираха максимален интерес измежду футболистите.

Домакините от Галерия " Капана " бяха подготвили и страхотна изненада за пловдивчани - измежду множеството снимки бяха изложени и фотоси от съботната победа с 2:1 над градския противник Локомотив. Настоящите играчи се разпознаха в много от запаметяващите се мачове, измежду които последната победа на " Герена ", калната победа на " Лаута " и извоюваната Купа на България.

Фотоизложбата, която се намира в изложба " Капана " на адрес ул. Райко Даскалов №29, ще продължи до 15-ти март, като входът е свободен. Галерията е с работно време от 10:00 до 18:00 часа.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР