Футболистите и треньорите на ЦСКА се отдадоха на заслужена почивка

...
Футболистите и треньорите на ЦСКА се отдадоха на заслужена почивка
Коментари Харесай

Капитанът на ЦСКА разпуска с гаджето в Занзибар

Футболистите и треньорите на ЦСКА се отдадоха на заслужена отмора след мощния есенен полусезон в Първа лига. Капитанът на “червените” Божидар Чорбаджийски несъмнено избра най-екзотичната дестинация, отправяйки се към райския остров Занзибар в Индийския океан.

Защитникът е в Танзания дружно с прелестната си другарка Анастасия. Там футболистът влезе в ролята на фотограф и направи плажна фотосесия на Настя, която работи като модел. Бранителят в последно време не попада в титулярния състав на “червените”, само че това явно не го смущава изключително и той е в прелестно въодушевление в компанията на половинката си.

Избраният от почитателите за Игран №1 през годината Фернандо Каранга предстоящо се прибра в родната Бразилия за празниците. Там той купонясва с другари и брачната половинка си Карла.



Повечето от българските футболисти се прибраха по родните си места, преди да заминат за разнообразни кътчета да отбележат настъпването на Новата година.

Правещият възторг в шампионата Кирил Десподор за малко се отби до Гърция, само че по-късно се върна при фамилията си в родната Кресна. Нападателят се похвали и с шанса си - изтегли паричката от коледната питка.

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев избра спокойствието в родния Хасково. Там той се видя с огромния си другар Станимир Стоилов. Белчев и някогашният ментор на Левски постоянно вървят дружно за риба в покрайнините на града, като не е изкбючено още веднъж да се метнали въдиците макар зимата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР