Футболистите и треньорите на Лудогорец, които станха шампиони в елитните

...
Футболистите и треньорите на Лудогорец, които станха шампиони в елитните
Коментари Харесай

Награждават шампионите от Академията на Лудогорец преди мача с Левски

Футболистите и треньорите на Лудогорец, които станха първенци в елитните младежки групи U15 и U17, ще бъдат наградени от управлението на клуба час преди началото на съботното дерби с Левски на стадион " Хювефарма Арена ". Церемонията стартира час преди дуела - в 19,30 ч. Индивидуални награди ще получат и отличниците в школата на единадесет кратните първенци, която изпраща един от най-успешните си сезони.

Освен двете трофеи в елитните групи, всички останали тимове станаха първенци в своите групи - U13, U14 и U16 в Зона Варна. Освен това три тима от Академия Лудогорец стигнаха край за Купата на БФС, като тимът U18, воден от Захари Сираков, завоюва трофея след безапелационен триумф над ЦСКА 1948 с 3:0, което му донесе правото да взе участие в Младежката шампионска лига. Останалите два тима изгубиха финалите след осъществяване на дузпи.

Отличната работа на футболната академия на Лудогорец към този момент дава своите резултати. В представителния тим са Доминик Янков и Иван Йорданов (преотстъпен на Спартак Вн, само че се завръща в Лудогорец за новия сезон). Двамата са част от мъжкия народен тим на България. Талантливият вратар Дамян Христов пък е първи избор в младежкия народен тим. Същият е пазач на Лудогорец II и трети вратар на мъжкия отбор на Лудогорец.

Още 16 футболисти от школата на " орлите " са неизменима част от отбори в efbet Лига като Даниел Наумов (ЦСКА 1948), Ерол Дост и Венцислав Керчев (Славия), Денислав Александров (Локо Пд), Светослав Ковачев (Арда), Антонио Георгиев (Ботев Вр) и други Антонио Иванов носи екипа на румънския първокласен Университатя (Крайова), а различен гений от Академия Лудогорец - Димитър Митков, реализира сериозен триумф в шампионата на Русия, откакто неговият Рубин (Казан) завоюва промоция за Висшата лига.

Школата на първенците е мощно показана и във втора лига на България. Освен момчетата в Лудогорец II други 17 фрагменти на академията на първенците пазят цветовете на разнообразни тимове.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР