Футболистът ще посрещне цялото си семейство–Елена и дъщерите им Елиа

...
Футболистът ще посрещне цялото си семейство–Елена и дъщерите им Елиа
Коментари Харесай

Елена и Бербатов се събират за Коледа


Футболистът ще посрещне цялото си семейство–Елена и дъщерите им Елиа и Деа в Индия, а също така ще може да прекара повече време с тях.

Митко сега лекува травма и не взима присъединяване в мачовете на своя клуб. Отборът от град Кочи ще гостува на ФК „ Ченай”, само че българския състезател няма да пътува с тях.
Очаква се той да играе с отбора си, най-рано на 31 декември.

Самият Митко загатна преди дни, че най-сетне ще бъде с обичаните си хора.

„ Трудно е когато си надалеч от фамилията, само че ние сме експерти. Ще имаме няколко дни отмора, тъй че се надявам да видя фамилията си”, разяснява той.

Любопитното е, че доста хора в Индия също честват Коледа, макар че единствено 2,3 % от популацията са християни. Там Коледа е знак на братството, а индусите се причисляват към общия празник.

Що се отнася до Нова година, единствено европейците и християните посрещат този празник на 1-ви януари. Индийците употребяват слънчевия календар, основан от египтяните през 4-тото хилядолетие преди Христа.

В Западна Индия, където играе Бербатов, Нова година се посреща в края на октомври. На покривите на къщите се палят дребни огньове, а индусите се молят на богинята на благосъстоянието Лакшми.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР