Футболистът от школата на ФК Кюстендил Денислав Костов бе селектиран

...
Футболистът от школата на ФК Кюстендил Денислав Костов бе селектиран
Коментари Харесай

Футболистът от школата на ФК Кюстендил Денислав Костов участва в националния отбор на платформата „Campionia“ в Улфс

Футболистът от школата на ФК Кюстендил Денислав Костов бе селектиран и взе участие в националния тим на платформата „ Campionia “ в едноседмичен лагер в Улфс, Англия. Роден през 2010 година, Дени Костов се приготвя във ФК ”Кюстендил ” при треньора Красимир Петков, като в началните години негов първи треньор бе Светли Горчев.



В едноседмичния лагер в Уулвърхемптън, той взе присъединяване в три контроли на „ Campionia “ против тимовете на Улфс, Бирмингам и Астън Вила. В първите две контроли възпитаникът на ФК Кюстендил се открояваше на футболния терен и сборния тим на България победи Улфс и Бирмингам! В третата контрола, тимът на Астън Вила бе безапелационни по- положителния на терена. „ Такъв план се реализира за първи път и може би след положителния резултат, който се получи няма да бъде финален.



В този едноседмичен лагер участваха два тима на България: деца родени 2011 и деца родени 2010 година, по 18 в двете групи “, сподели за Дарик треньорът от ФК Кюстендил Кирил Мицов, който бе един от тримата треньори, които водиха„ Campionia “, по покана на уредника на събитието Георги Захариев.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР