Футболистът на Витоша Бистрица Лъчезар Котев говори след домакинската загуба

...
Футболистът на Витоша Бистрица Лъчезар Котев говори след домакинската загуба
Коментари Харесай

Лъчезар Котев: За нас гредите, за тях головете

Футболистът на Витоша Бистрица Лъчезар Котев приказва след домакинската загуба с 0:2 от Ботев (Враца). Котев разкри, че задачата пред бистричани е била да влязат нападателно в дуела, само че това не се е осъществило до дъно. Накрая той изрази страдание, че още веднъж гредите са се оказали решителен фактор.
" Нашите цели преди дуела бяха да влезем нападателно. Първите минути стояхме добре, само че една неточност допуснахме и ни вкараха гол. После бяхме догонващи в мача и стана мъчно. Опитахме да реагираме след гола им и да пресираме надълбоко. Ударихме греда при 0:1, само че вторият им гол ни пречупи.
Миналата година с Враца играхме четири мача и постоянно се получават едни и същи мачове. Ние удряме гредите и най-после падаме.

Имаше и положителни в мача. При нас има доста нови момчета и има накъде да се развива този отбор. Сега несъмнено ще дойдат и нови играчи и в този момент се стараем да вкараме новите момчета и да станем един боеспособен тим. С всеки треньор е друго. Енгибаров има разнообразни визии за футбола и би трябвало да се стараем оптимално доста да попиваме от него.

С Лудогорец би трябвало да почистим грешките в отбрана, тъй като в случай че вършим такива неточности ще имаме проблеми”, приключи Лъчезар Котев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР