Футболистът на ЦСКА Амос Юга призна, че той и съотборниците

...
Футболистът на ЦСКА Амос Юга призна, че той и съотборниците
Коментари Харесай

Амос Юга: Ако искаш да си шампион, трябва да победиш шампиона

Футболистът на ЦСКА Амос Юга призна, че той и съотборниците му би трябвало да са по-концентрирани, с цел да печелят директните дуели против главните си противници.

Централният бранител означи победното попадение за в четвъртфиналния мач за Купата на България.

" Най-важното в шампионата за купата е да се класираш. Понякога играеш по-добре, само че губиш. Феновете имат мнение, само че не ни въздействат. Разбираме ги, тъй като са значима част от тима, само че работата на играчите е да се показват на терена. В сходни мачове 1:0 постоянно не е задоволително. При втори гол, срещата щеше да завърши. Когато водиш единствено с гол преднина, има напрежение. Заслужавахме да спечелим ", показа той след срещата.

Бранителят схваща недоволството към тима, който той не печели.

" Има напрежение във всеки мач на ЦСКА. Ние сме професионални футболисти и играем напрегнат във всеки мач. Натъжаваш се щом загубиш мач, само че се фокусираш върху идващия. Това е работата на футболистите. Ако се фокусираш върху рецензиите, ще полудееш. Феновете са прави да недоволстват, когато губим против директните ни противници. Трябва да бъдем по-фокусирани. Ако искаш да си първенец, би трябвало да победиш първенеца ", добави той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР