Футболистът на Реал Мадрид Винисиус Жуниор смята, че феновете, признати

...
Футболистът на Реал Мадрид Винисиус Жуниор смята, че феновете, признати
Коментари Харесай

Винисиус иска доживотна забрана за посещаване на мачове за расистки прояви

Футболистът на Реал Мадрид Винисиус Жуниор счита, че почитателите, приети за отговорни в расистки обиди, би трябвало да получат доживотна възбрана да посещават мачове.

22-годишният бразилец беше жертва на сходни прояви през септември, когато почитатели на Атлетико Мадрид бяха снимани да насочат расистки викания към него пред своя стадион Уанда Метрополитано преди мача против Реал.

" Ако нараните други хора, би трябвало да носите отговорност за дейностите си ", сподели Винисиус пред бразилската телевизия Globo.

„ Трудно е да се каже, че расизмът във футбола ще завърши, като се има поради какъв брой доста хора към момента го вършат. Но ми харесва да имам вяра, че има повече положителни хора, в сравнение с неприятни. Всички расисти би трябвало да носят отговорност по някакъв метод. Ако обичат да гледат футбол, на тези почитатели на Атлетико Мадрид в никакъв случай повече не би трябвало да им се разрешава да стъпват на стадион. Това ще ги накара да понесат следствията и да се замислят върху дейностите си ", сподели още Винисиус.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР