Футболистът на Реал Мадрид - Тони Кроос, ще остане в

...
Футболистът на Реал Мадрид - Тони Кроос, ще остане в
Коментари Харесай

Основен халф остава в Реал Мадрид и за новия сезон

Футболистът на Реал Мадрид - Тони Кроос, ще остане в клуба най-малко и за идващия сезон. Преговорите сред „ Лос Бланкос “ и някогашния немски национал са на финалната и наподобява, че напълно скоро ще разгласят публично съглашението.

„ Трябва да попитам управлението на клуба по кое време ще разгласят удължение на контракта, тъй като в един миг би трябвало да изляза на отмора! “, разяснява Kroos, представен от испанския вестник AS.

По-рано Кроос неведнъж бе заявявал желанието си да остане в Реал Мадрид, само че единствено в случай че е сигурен, че ще резервира статута си на главен състезател. Въпреки обстоятелството, че управлението на столичани  работи интензивно по възможен трансфер на звездата на Борусия Дортмунд - Джуд Белингам, треньорът Карло Анчелоти желае да задържи най-опитните си играчи като Тони Кроос и бронзовия медалист от Мондиал 2022 в Катар - Лука Модрич.

When will Real Madrid announce Toni Kroos’ new deal? “I gotta ask them too, as I want to go on holiday soon! ”, he told. ⚪️
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР