Футболистът на Реал Мадрид Лука Модрич е получил две конкретни

...
Футболистът на Реал Мадрид Лука Модрич е получил две конкретни
Коментари Харесай

Ювентус ще изкушава Модрич през лятото

Футболистът на Реал Мадрид Лука Модрич е получил две съответни оферти, с цел да напусне „ Лос Бланкос “ след края на сезона. Както е известно, договорът на 36-годишния полузащитник изтича през лятото и той може да стане свободен сътрудник.

Ръководството на столичани обаче се пробва да го убедят да преподпише, само че хърватинът не бърза да дава финален отговор и наподобява желае да изчака и да види всички варианти, които ще има пред себе си.

Журналистът Серхио Сантос твърди, че с представителите на Модрич са се свързали с италианския Ювентус и неназован клуб от Катар. И двата отбора са дали поръчка, че желаят да привлекат международния вицешампион като свободен сътрудник след края на сезона.

Modric tiene dos ofertas importantes sobre la mesa, ambas de dos temporadas.

Una es de la Juventus y la otra, de Qatar.
— Sergio Santos (@AS_SergioSantos)
Катарците евентуално ще опитат да изкушат Модрич с голяма заплата, а Ювентус надали ще може да му предложи толкоз висока заплата, само че пък торинци градят сериозен план и се чака през идващия сезон да се завърнат както в борбата за Скудетото, по този начин и в битката за Шампионската лига, което може да убеди Модрич да премине на „ Алианц Стейдиъм “.

Към момента обаче играчът не бърза да взима извънредно решение и ще изчака края на сезона, с цел да предприеме идната крачка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР