Футболистът на Реал Мадрид Еден Азар е отказал да премине

...
Футболистът на Реал Мадрид Еден Азар е отказал да премине
Коментари Харесай

Реал договорил продажбата на Азар, той обаче категорично отказал

Футболистът на Реал Мадрид Еден Азар е отказал да премине в отбора на Нюкасъл, въпреки че мадридчани са приели оферта от страна на „ свраките “ на стойност 33.4 милиона паунда плюс още 8.3 милиона под формата на разнообразни бонуси, твърди „ Daily Mail “.

Белгийският национал бе считан за един от най-хубавите играчи в света по време на престоя си в Челси, само че след прекосяването си на „ Сантиаго Бернабеу “ през лятото на 2019-а година против 88 милиона паунда, той по този начин и не съумя да покаже най-хубавата си форма. Сериозни проблеми с съвсем непрекъснати травми също способстваха за слабото му показване и сериозната липса на игрово време.

След идването на Карло Анчелоти отпред на Реал през лятото Азар има все по-малко шансове за изява, а на неговата позиция са желани Винисиус Жуниор, Родриго и Марко Асенсио.

Именно заради тази причина президентът на „ белите “ Флорентино Перес е решил да одобри офертата от страна на Нюкасъл, който пък е съществено заплашен от изпадане и търси серирозно укрепване във всички линии. Една от концепциите на Перес била да възвърне най-малко част от сериозната сума, която бе изхарчена за играча, а и също по този начин да се добави хазната в очакване на довеждане докрай на привличането на Килиан Мбапе, което е считано за съвсем несъмнено, само че също по този начин и приготовление на възможна атака идващото лято за Ерлинг Халанд.

Категоричният отвод на Азар да се завърне в Англия обаче е развалил проектите на управлението на Реал. В испанската преса настояват, че той би се съгласил само да премине в различен огромен клуб, като измежду останалите отбори с интерес към крилото са някогашният му отбор Челси и Евертън.

Eden Hazard 'SNUBS a move to Newcastle after Real Madrid accept offer worth over £40m'
— MailOnline Sport (@MailSport)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР