Футболистът на Пирин (Благоевград) Александър Дюлгеров откри своя Акадамия по

...
Футболистът на Пирин (Благоевград) Александър Дюлгеров откри своя Акадамия по
Коментари Харесай

Футболистът на Пирин Александър Дюлгеров откри футболна академия за деца в Благоевград

Футболистът на Пирин (Благоевград) Александър Дюлгеров откри своя Акадамия по футбол за деца сред 5 и 11 годиниDyulgerov Academy.

" Започнахме! Dyulgerov Academy е към този момент факт! " Вярваме, че спортът гради индивида. Учи на дисциплинираност, почитание, неизменност, на великодушие, построява ни като персони и характери и не ни разрешава да се отхвърляме при компликации. Той не е единствено игра, а урок в живота, който ни приготвя да се изправяме пред всяко предизвикателство със храброст. Нашите цел е да изградим хора, които да бъдат носители на добрина, чест, неизменност и взаимност.

Да оказват помощ на отсрещния човек, да знаят, че всички хора са равни, без значение в каква сфера ще се развиват. Нашата академия ще развива редом както спортните умения и просвета на децата, по този начин и характера им. Като професионални спортисти, нашият екип ще се грижи да учи децата да бъдат както по-добри спортисти, по този начин и по-добри хора ", разгласиха от Академията в обществените мрежи.

Алиександър Дюлгеров е един от опитните футболисти в " Пирин " - Благоевград. В професионалния футбол е от 2009 година. Към момента е капитан на тима. Играл е в ЦСКА, " Славия ", " Локомотив " -София и други отбори.Той е прочут със своята дарба да стимулира и въодушевява играчите си да реализират най-хубавото от себе си.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР