Футболистът на Пирин Благоевград – Асен Дончев, беше избран за

...
Футболистът на Пирин Благоевград – Асен Дончев, беше избран за
Коментари Харесай

Асен Дончев: Пирин никога не се предава, ще останем в елита

Футболистът на Пирин Благоевград – Асен Дончев, беше определен за Играч на мача при успеха с 2:1 в гостуването на Ботев Враца по-рано в петък. Защитникът, който играе в родния си отбор чартърен от ЦСКА, показа, че Пирин постоянно излиза да даде максимума от себе си и е убеден, че тимът ще резервира елитния си статут.

„ Благодаря първо на всички дали своят вот за мен. Мисля, че ги надиграхме сносно тактически. Имахме няколко положения и през първото, и през второто полувреме. Мачът стана много сложен, когато получихме червен картон, само че въпреки всичко с пиринския дух успяхме да вкараме гол и да победим “.

„ Да, Бабич е много добър треньор. За момента вършим положителни неща с него, само че още е занапред доста рано. Предстоят петнайсетина мача. Това е значима победа за нас против директен съперник на дъното, по този начин сме удовлетворени от успеха “.

„ Пирин постоянно излиза да даде максимума от себе си. Това е тим, който в никакъв случай не се предава и с обичаи. Щастлив съм, че имам шанса да играя в родния си тим и се надявам да покажем същото лице като през днешния ден “.

„ Никога не ми е нищо непознато да съм в Благоевград. Аз съм родом отсам, това е моят роден тим, който постоянно ще си го обичам и се веселя още веднъж, че съм със зелената фланелка “.

„ Целите с Пирин са да останем в елита, което мисля, че ще се случи. След това към този момент, в случай че управлението на моя тим ЦСКА реши, че им дотрябвам, аз ще се отзова. Ако не, ще продължа да нося зелената фланелка. Предстои да забележим “.

„ Всичко беше обикновено при идването ми в Пирин, нямаше някакви непотребни драми в клуба. Сега си имаме нов треньор, който към този момент прави чудесна работа и ще забележим отсега нататък какво ще се получи “, съобщи Дончев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР