Футболистът на Миделзбро Марвин Джонсън, който бе желан от ЦСКА

...
Футболистът на Миделзбро Марвин Джонсън, който бе желан от ЦСКА
Коментари Харесай

Желан от ЦСКА става свободен агент през лятото

Футболистът на Миделзбро Марвин Джонсън, който бе мечтан от ЦСКА през предишното лято, наподобява, че ще остане без тим след края на сезона.

30-годишният състезател взе присъединяване в 37 от 41 мача за сегашния си отбор през този сезон, само че най-вероятно няма да му бъде препоръчан нов договор.

Настоящият му контракт ще изтече през юни и крилото ще се трансформира в свободен сътрудник. ЦСКА искаше да го притегли през предишното лято със свободен трансфер, само че тогава Джонсън избра да остане в Мидълзбро.

През последните месеци мениджърът на отбора Нийл Уорнък не дава доста късмет за изява на играча и доста малко евентуално е той да остане в клуба и през идващия сезон. Английският тим притегли Яник Боласие, Натаниел Мендес и Неескенс Кебано през януари, което прави задачата за постоянно появяване на терена на Джонсън доста сложна.

На Острова оповестяват, че крилото надали ще остане дълго време без клуб и предложения към него няма да липсват. В Англия напомнят, че не е изключено ЦСКА още веднъж да огледа към Марвин Джонсън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР