Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба се превърна в герой

...
Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба се превърна в герой
Коментари Харесай

Героят Погба: Нямаше как да позволим Ман Сити да празнува

Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба се трансформира в воин за „ алените дяволи “ в дербито против Манчестър Сити при успеха с 3:2. Французинът означи две от попаденията при обрата.

„ Първо, ние знаехме, че би трябвало да вкарваме голове, тъй като губихме с 0:2. Манчестър Сити обича да нападна, само че не обича да се пази. За това трябваше да се опитаме да ги нападаме по-масирано и да имаме по-сериозно наличие в тяхното наказателното поле. Знаех, че зад тила ми е Неманя Матич, а до мен е Андер Ерера “, разяснява Погба.

„ Алексис Санчес обича да играе непосредствено. Аз просто видях пространството и го нападнах. Имах шанс, че Компани не бе покрай мен в обстановката “, добави той.

„ След като изравнихме резултата, станахме още по-уверени в нашата игра.

Аз не желаех да загубим от Манчестър Сити. Още си припомням загубата от тях през предишния сезон “, продължи французинът.

„ Ако те бяха спечелили, щяха да станат първенци. За всички наши почитатели това щеше да бъде равно на гибел. Ако бяхме изгубили от Манчестър Сити и да ги оставим да честват, нямаше по какъв начин да разреша това да се случи. “

„ На полувремето в съблекалнята ние си казахме, че няма какво да губим. Ние би трябвало да играем по този начин, както през второто полувреме във всички мачове. Ако играем по този метод, ще може да се мерим със Сити, а за какво да не бъдем и пред тях в класирането “, сподели още Пол Погба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР