Футболистът на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд ще остане под гаранция

...
Футболистът на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд ще остане под гаранция
Коментари Харесай

Мейсън Грийнууд остава под гаранция

Футболистът на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд ще остане под гаранция доникъде на юни поради обвиняванията в обезчестяване и физическо принуждение над млада жена.

20-годишният нападател бе задържан през януари, откакто в интернет пространството се появиха фрагменти. Той бе и разпитан по съмнение в това, че е отправил и смъртни закани към въпросното лице. Грийнууд бе пуснат под условна гаранция, която трябваше да изтече в събота.

„ Продължаваме да проверяваме подадения сигнал на 30 януари, неделя, за онлайн фрагменти и клипове, оповестени от жена, докладваща за произшествия на физическо принуждение. 20-годишен мъж, задържан в деня на съмнението в обезчестяване и нахлуване над жена, и отправяне на смъртни закани, остава под гаранция. Подадена бе молба до съдилищата за удължение на гаранцията му оттатък събота, 30 април, само че чуването не се чака да бъде доникъде на юни. Заподозреният ще остане под условна гаранция до датата на чуването в съда “, оповестиха от полицията в Манчестър.

В рамките на часове след появяването на обвиняванията онлайн, нападателят, който има един мач за националния тим на Англия, бе спрян от това да играе или тренира с клуба от „ Олд Трафорд “ до второ разпореждане.

Nike приключи спонсорския си контракт с Грийнууд, а EA удостовери премахването му от дейните сформира на играта им FIFA 22.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР