Футболистът на Лудогорец Станислав Манолев и националката по художествена гимнастика

...
Футболистът на Лудогорец Станислав Манолев и националката по художествена гимнастика
Коментари Харесай

Манолев разкри как тренира и поддържа формата си в извънредната ситуация

Футболистът на Лудогорец Станислав Манолев и националката по художествена гимнастика Катрин Тасева се включиха в набиращата известност Backstage процедура, където посредством видеоразговор известни спортисти споделят какво мислят за протичащото се в света на спорта сега и по какъв начин прекарват свободното си време у дома.
 Две от звездите на Лудогорец упражняват в снега (снимка) Манолев разкри по какъв начин тренира и поддържа формата си в изключителната обстановка, прекъсването на efbet лига и други тематики.

" Ставам рано. Правя закуска на децата. След това наложително отивам да упражнявам. Бягане, обиколки, спринтове. Един - два пъти в седмицата подготовка с топка ", стартира той.

" Хранителният ми режим е почти добър, тъй като се старая да си набирам всички субстанции. Някои клубове в България оповестиха, че няма да завършат сезона. Ще имат финансови проблеми. В Европа стопираха всички шампионати. Надявам се колкото се може по-бързо да се приключи от тази рецесия, тъй като на всички им липсва естественият живот и спортът. За нас спортът е метод на живот ", продължи Манолев.

" Лично аз съблюдавам 2-3 метра разстояние от другите хора, само че виждам да се лимитирам да не се виждам с други хора ", приключва играчът на Лудогорец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР