Футболистът на Лудогорец Оливие Вердон е два пъти обвиняван в

...
Футболистът на Лудогорец Оливие Вердон е два пъти обвиняван в
Коментари Харесай

Футболистът на “Лудогорец“ Оливие Вердон пребил жестоко бившата си приятелка

Футболистът на " Лудогорец " Оливие Вердон е два пъти упрекван в домашно принуждение от някогашни партньорки, а за един от побоите през 2019 година даже е задържан.
Прочетете още
Последният случай е от 2021 година, когато някогашната му другарка Ема Зуг твърди, че Вердон я пребил и даже й отправил смъртни закани, написа френският състезателен уебсайт rmcsport, базирайки се на Агенция Франс Прес.

Оливие, който е родом от западноафриканската страна Бенин, и Ема са имали връзка по-малко от два месеца - от септември до ноември 2020 година 24-годишната жена твърди, че е била брутално пребита от футболиста в нощта на 14 против 15 ноември 2020 година, а побоят е станал в Разград.

Според юриста на дамата 28-годишният футболист изискал от Ема да отключи телефона си, само че тя отказала. Той се ядосал, почнал да я души, дърпал я за косата и по-късно я пребил. Кадри в инстаграм профила на момичето я демонстрират окървавена в болница, а на заден декор се вижда част от надпис на български - " Отделение ". В роман в обществените мрежи Ема твърди, че скочила от прозореца, с цел да избяга от насилника си, написа 24 часа.

" Преди 1 година и 3 месеца някогашният ми сътрудник ми изневери. След това разобличаване прекратих връзката ни, което го ядоса. Държеше ме като пленник и ме заплашваше със гибел досега, в който искаше да ме изгори жива. Никога няма да не помни тази нощ. В нощта на 14 против 15 ноември 2020 година взех решение да се хвърля през прозореца, с цел да избягам от насилника си ", написа тя в инстаграм профила си.

След случая младата жена минала през голям брой интервенции, рехабилитации и даже настаняване в психиатричен център.

Това не е първият случай, в който Вердон е упрекнат в принуждение. През август 2019 година испанската полиция го арестува след плевел скандал в хотел във Витория, в който хванал за косата тогавашната си другарка.

В жалбата на Зуг се показва още, че футболистът я заплашил, че в никакъв случай повече няма да види фамилията си и че има " познати, които могат да провеждат изгубването й и да прикрият убийството й ".

Името на футболиста беше въвлечено и в спекулации с една от участничките в риалити предаването " Ергенът " - Габриела. В един от епизодите друга участничка съобщи, че Габриела си има другар и уточни име, което беше заглушено в предаването.

 Бившата на футболиста - Ема Зуг твърди, че побоят е станал в Разград СНИМКА: Инстаграм/emmazoug
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР