Футболистът на Лудогорец Марселиньо заяви, че отборът трябва да задържи

...
Футболистът на Лудогорец Марселиньо заяви, че отборът трябва да задържи
Коментари Харесай

Марселиньо: Трябва да задържим първото място

Футболистът на Лудогорец Марселиньо съобщи, че тимът би трябвало да задържи първото място в класирането.

Марселиньо бе избран за състезател на мача при успеха с 1:0 против Черно море, откакто той вкара единственото попадение.

„ Получи се доста хубав гол и съм благополучен от това. Тренирам доста сходни осъществявания. Нямаме доста фаулове наоколо до наказателното поле. Няма значение против кой. Важни са трите точки. Няма значение и кой ще вкара гола. Гледам позицията на вратаря преди осъществяването на фауловете. Видях къде отиде вратарят и бях сигурен, че няма късмет да хване топката, в случай че я изпратя в ъгъла “, разяснява Марселиньо.

„ Важна е успеха, даже да е с половин на нула. Черно море не съумя да сътвори положения пред нашата врата. Имаха далечни удари “, добави той.

„ Ние би трябвало да бием във всеки мач. ЦСКА е покрай нас и играе доста добре. Накрая на шампионата ние би трябвало да сме преди всичко. За мен най-сериозният съперник сега е ЦСКА. Не, тъй като е близо като точки, а поради това, че играе доста добре сега. Ние сме първи и би трябвало да задържим първото място до края на шампионата. Сега започваме да мислим за Лига Европа и за мача против Брага “, сподели още Марселиньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР