Футболистът на Лудогорец Марселиньо не скри задоволството си от реализирания

...
Футболистът на Лудогорец Марселиньо не скри задоволството си от реализирания
Коментари Харесай

Марселиньо: Важно е да продължим в Лига Европа

Футболистът на Лудогорец Марселиньо не скри задоволството си от осъществения 57-и гол в шампионата при успеха с 2:0 над Берое в мача от 11-ия кръг на Първа лига. Той се трансформира в най-резултатния чужденец в историята на българското състезание, подобряваки върха на Маркиньос от 56 попадения. Очаквано Марселиньо бе избран за Играч на мача от читателите на Gong.bg и бе отличен с обичайна бутилка шампанско.

Лудогорец още веднъж е водач, откакто Берое се би самичък

„ Мисля, че направихме добър мач през днешния ден, макар че имаше лека отмалялост. Вкарах първия гол и стана добре за нас. Щастлив съм че вкарах 57-ия си гол, тъй като животът ми е футбол. Мисля, че имам добра история в България. Надявам се тази година да вкарам най-малко 15 гола за Лудогорец, с 1 повече от предходната година”, сподели Марселиньо.

„ Сега сме първи, откакто ЦСКА приключи наедно 2:2 с Етър. Свършихме си работата през днешния ден. Важно е обаче да запазим лидерската си позиция до края на шампионата”, добави той.

Димитър Димитров: Заслужена победа против един от най-стойностните тимове

„ Победата против Хофенхайм е доста значима. Предстои ни мач в Португалия. Брага е добър тим, само че ние желаеме да се класираме. Дали ще сме първи или втори в групата, значимото е да минем напред в турнира”, приключи бразилецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР